Mobiel internet informatie

De leukste iPhone apps

De iPhone is een apparaat waarbij veel gebruik wordt gemaakt van mobiel internet. Omdat hier zoveel toepassingen en apps voor zijn, zetten wij de leukste apps graag op een rijtje.

Leuke en handige apps op een rijtje

WhatsApp

WhatsApp is een van de meest gebruikte iPhone apps. Met deze applicatie kun je berichten versturen naar mensen die dit programma ook hebben, zodat je niet meer hoeft te sms'en of mms'en. De app kost ongeveer 80 cent, maar daar kun je dan wel onbeperkt berichten mee sturen.
Download de app

Facebook

Een van de meest gebruikte social media op dit moment is Facebook. Deze heeft ook een app ontwikkelt waarmee je gemakkelijk contact kunt houden met je vrienden.
Download de app

Appie

Appie is meer dan een digitaal boodschappenlijstje. Het zet daarnaast ook de je lijstje op de volgorde van het wandelpad, biedt suggesties voor lekkere recepten vanuit de Allerhande. Ook vind je alle Albert Heijn filialen gemakkelijk.
Download

9292OV Pro

Met behulp van deze app kun je gemakkelijk van A naar B reizen. De app vindt je huidige locatie en bekijkt de dichtstbijzijnde mogelijkheden om te reizen met het OV. Ook biedt de app een overzicht van storingen.
Downloaden

Uitzendinggemist

Leuk voor in de trein en als je genoeg batterijcapaciteit over hebt. Met deze app kun je gemakkelijk de laatste filmpjes bekijken van Uitzendinggemist. Download de app

Wordfeud

Op dit moment een van de meest gespeelde spelletjes op de iPhone. Wordfeud is de digitale versie van Scrabble. Je kunt dit vervolgens spelen met mensen die ook de app hebben (ook op Android-toestellen).
Download de app

Dumpert 

Houd je van een leuk filmpje op zijn tijd? Dan is de dumpert app iets voor je. Verschillende soorten leuke filmpjes en foto's staan hier op.
Download de app

ING Bankieren

Met de ING bankieren app kun je gemakkelijk overal geld overmaken of je saldo checken zonder dat je een tan-code of iets dergelijks nodig hebt.
Download de app

ABN Amro

Doet hetzelfde als de ING app. Ook hiermee kun je overal geld overmaken en je saldo checken.
Download de app

QR Reader

Ziet u ook regelmatig in advertenties zo een rare zwart-wit geblokte code? Dat is een QR code. Benieuwd wat deze codes betekenen? Gebruik dan de QR Reader om deze codes te scannen en zie wat ze betekenen. Een QR code kan een stuk tekst, maar ook een link bevatten.
Download de app

Buienradar

Altijd handig om nog even op je mobiel te kijken hoe het ervoor staat met de buien, aangezien dit aardig kan variëren in ons kleine landje.
Download de app

Dropbox

Dropbox is een programma waarmee je mappen aan kunt maken die je met je kennissen, vrienden of collega's kunt delen, zodat je gemakkelijk bestanden uit kunt wisselen.
Download de app

Dataman

Met deze app kun je gemakkelijk je dataverbruik voor zowel mobiel internet als WiFi zien, zodat je kunt zien of je over je datalimiet heen bent gegaan. Handig, nu vrijwel alle providers een limiet op de data hebben ingesteld.
Download de app

TV Gids 

Wat is er vanavond op de televisie te zien? Bekijk het alvast vanuit de trein, bus, metro of op het werk met deze handige app. Download de app